Reclame & kleding drukwerk

Drukwerk voor particulieren en bedrijven

Als groothandel in relatiegeschenken en promotietextiel bieden wij bedrijven, verenigingen, organisaties, scholen, steden, gemeenten en ondernemingen scherpe prijzen voor geschenkartikelen van kwaliteit. In sommige gevallen kunnen wij zeer snel incentives en logo gadgets leveren met productietijden van 3 tot 7 werkdagen. Bij de meeste promotieartikelen zal een levertijd worden aangehouden van ca 4 weken na goedkeuring van de drukproef.

Zeker ook de moeite is een kijkje gaan nemen op onze webpage met promotie snoepjes, wij zijn officieel lid van het voedselagentschap en leveren enkel vers snoepgoed, nooit bulksnoepjes !

Kies voor ondermeer de kwaliteit van de echte Haribo snoepjes bedrukt met uw reclame en logo of ontdek onze maandelijks nieuwe snoepgadgets en chocolade artikelen met je eigen logo opgedrukt. Enkele topartikelen zijn onze negerzoenen met eigen bedrijfslogo, snoeptubes met vulling naar keuze en onze top peppermint artikelen met enkel de echte hollandse pepermunt, je proeft onmiddelijk het verschil in kwaliteit wanneer je ze vergelijkt met de standaard promopeppermints welke je op de relatiegeschenkenmarkt zeer goedkoop kan aankopen, vergeet nooit dat een klant jouw relatiegeschenk en in dit geval peppermint aan jouw bedrijf en naam linkt !

Via onze cosmetica afdeling heb je de keuze uit een ruim assortiment logo verzorgingsartikelen te bestellen en te laten bedrukken met je eigen logo en reclame, kies onder andere uit tubes met shampoo, douchegel, handcréme, zonnecreme en zonnelotion maar ook aftersun en andere vullingen. In het cosmetica gamma kan je ook lipgloss, lippenbalsem, logocondooms van het topmerk Durex, wellness setjes, zeep, bruisballen en hotelzeepjes vinden.

Wij hebben ook een groot gamma aan ecologische premiums, promogifts en relatiegeschenken. Daar wij totaal geen batterijen en electro toestellen en geschenkjes verkopen omwille van het milieu kan deze bio, eco en gerecycleerde gifts catalogus zeker niet ontbreken.

Op onze webpagina met special gifts en gadgets kan je echt speciale premiums en unieke geschenken terugvinden.